DSC_0801

Zadnji je dan ovogodišnjeg Exclusive Auto Moto Showa koji se od četvrtka 26. ožujka održava u Tower Centru Rijeka na 4. katu.

Publika je i ove godine pokazala ogroman interes za ovakvo događanje pa gotovo da ne postoji niti pola sata u danu kad poveći broj ljudi ne prolazi kroz 4.000 kvadrata izložbenog prostora i zastajkuje kraj svojih favorita. Ove godina ih doista može biti bezbroj jer se u sklopu Exclusive Auto Moto Showa predstavljaju brojne hrvatske atraktivne premijere kako kod automobila tako i kod motocikala.

DSC_1130Završni dan održavanja 3. Exclusive Auto Moto Showa prate i zanimljiva programska zbivanja – na Grobniku se održava Track Day, a na 6. Katu, odnosno na krovu Tower Centra Rijeka – DB Drag & Style Show. Oba događanja započela su u 10 sati, a trajat će do 18.

eams diploma

Također, u sklopu Exclusive Auto Moto Showa možete sudjelovati u raznim nagradnim igrama i humanitarnim akcijama. Pa se tako možete fotkati u Ford Pogarčić i Ford Krainc boxu a Ford će donirati 1 kn za svaku sliku u humanitarne svrhe. Na štandu Auto Hrvatske, zaigrajte se na tabletu i osvojite gume u vrijednosti od 3.000 kuna. Kod PSC-a Primorje također je aktualna nagradna igra fotkanjem s novom Corsom i Davorom Jurkotićem. No ima toga još!

ninebotMnogima je iznimno zanimljiv Ninebot kojeg su na Exclusive Auto Moto Show doveli DS Innovations, pa se na ovom simpatičnom električnom vozilu mnogi voze po sajmu ali i po Toweru.

Ulaz je besplatan, a Exclusive Auto Moto Show otvoren je do 21 sat!