150 različitih modela vozila na ukupno 4000 kvadrata do nedjelje u Rijeci!

EAMS_otvorenje_ulaz

Treći  EXCLUSIVE AUTO MOTO SHOW jučer je, uz veliki interes posjetitelja otvorio vrata svim zaljubljenicima u auto-moto industriju te svima koji su željni novih dostignuća auto­ moto tehnologije.

EAMS_PSCPRIMORJE_OPEL KARL

Hrvatska publika tako i ove godine ima priliku vidjeti ekskluzivna vozila u atraktivnom prostoru, na čak 4000 četvornih metara, na četvrtom katu Tower Centra Rijeka ( ex Semeraro) sve do nedjelje, 29. ožujka 2015. Za dobru zabavu, na otvorenju najznačajnijeg automobilskog događanja u Hrvatskoj, bio je zadužen duhoviti Mario Petreković koji je tri sata neumorno vodio program, razgovarao s posjetiteljima i izlagačima i slikao se s fanovima. Simbolično su sajam otvorili zamjenik gradonačelnika Miroslav Matešić i Siniša Grgantov, direktor Klik marketinga, organizatora sajma.

EAMS_otvorenje_Petreković

Već nešto prije 18 sati na 4. katu Tower Centra počela je gužva a znatiželjna lica nestrpljivo su iščekivala otvaranje 3. Exclusive Auto Moto Showa.  Po ulasku posjetitelji su komentirali kako je sajam vrhunski uređen i puno veći nego prijašnjih godina. Pažnju je plijenio luksuzni Mercedes S klase u coupe verziji, jedna od ovogodišnjih hrvatskih premijera kao i redizajnirani BMW 1. Najveća znatiželja svakako je vladala za svjetskom vicepremijerom Opelovim KARL-om, kojeg su otkrili direktor PSC-a Primorje, Mario Palinkaš i zamjenik gradonačelnika Rijeke, Miroslav Matešić. KARLA su do sada vidjeli samo posjetitelji Ženeve, no odlična zabava vladala je i na štandu INE, ovogodišnjeg Zlatnog pokrovitelja Exclusive Auto Moto Showa. INA na Exclusive auto moto showu prvi put javnosti predstavlja INA Ultra Class 102, vrhunsko trkaće gorivo s čak 102 oktana a može se vidjeti i trkaći automobil INA Ultra Teama, Honda Civic Type R. Elegancijom je osvajala redizajnirana Honda Civic, kao i još jedna premijera – Mazda 2 te Citroen DS3. Od motocikala posjetitelji su najviše pažnje posvetili moto premijeri – Hondinoj Forzi 125, a zavidnu ponudu imaju i ove godine Kymco i Piaggio grupacija.

EAMS_PSCPRIMORJE_OPEL KARL

Ovogodišnji Exclusive Auto Moto Show može se podičiti i brojnim pratećim sadržajima, poput ponude automobilskih guma, audio sustava ili osiguravateljskih kuća.

EAMS_otvorenje_BMW1_redizajn

Ulaz na sajam je u potpunosti besplatan a Exclusive Auto Moto Show možete posjetiti svaki dan od 9 do 21 sat, odnosno u nedjelju od 10 do 21. Također, u nedjelju, 29. ožujka na krovu Tower Centra Rijeka (a u slučaju lošeg vremena na 5b razini garaže) održat će se DB Drag & Style Show. Na automotodromu Grobnik će se u nedjelju, 29. ožujka, kao dio programa ovogodišnjeg Exclusive Auto Moto Showa, od 10 do 18 sati održati Grobnik Track Day.

EAMS_otvorenje_INA

3. Exclusive Auto Moto Show medijski podržavaju: Radio Rijeka, Driver LifeStyle, Soundset Trsat, AutoIQ magazin, Radio Korzo, Rijeka Klik, Totalni FM, Moja Rijeka, Teklić, Pomorski radio Bakar, Kigo.hr, Radio Gorski kotar, Kvarner News, La Voce del Popolo, PodUckun.net