Tisuće posjetitelja i 5. godinu zaredom oduševljeno razgledavalo riječki Exclusive Auto Moto Show

Zatvaranjem vrata zametske dvorane, jučer u 20 sati završilo je 5. izdanje Exclusive Auto Moto Showa. Organizatori imaju razloga biti sretni jer je nova lokacija opravdala očekivanja te je i ovogodišnji EAMS posjetilo mnoštvo Riječana ali i brojni Istrijani koji su već tradicionalno, hodočastili ovo centralno okupljanje auto – moto industrije. U četiri dana ovogodišnjeg auto showa mogle su se čuti riječi hvale o novoj lokaciji – dvorani Centra Zamet te Trgu riječkih olimpijaca. Pažnju su podjednako plijenili noviteti, 19 premijera, među kojima su Hondini, Nissanovi, Toyotini, Citroenovi, Suzukijevi i Škodini puleni, ali i neka ekskluzivna vozila. Nije razočarala ni ponuda motocikala, a veliki interes su posjetitelji iskazali i prema programu lakih gospodarskih vozila, jednom od novosti ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

5eams_fotka

Jedan od najznačajnijih događanja u auto – moto svijetu, riječki Exclusive Auto Moto Show ponudio je ono najbolje od trenutne ponude auto kuća koje djeluju na našem području. Kao i svih prethodnih godina, manifestacija je zadržala običaj besplatnog ulaza, a svoju podršku riječkom auto showu iskazala je INA kao zlatni pokrovitelj te Grad Rijeka.

Ovogodišnja auto – moto uzbuđenja organizatori ostavljaju iza sebe, no zbog iznimnog zadovoljstva sudionika i velike posjećenosti već se kreće u pripremu 6. izdanja Exclusive Auto Moto Showa. Do tada novosti možete pratiti na Facebook stranici Exclusive Auto Moto Showa.